NAPOVEDNIK

14. 2. 2020

Valentine's Day Massacre: Shelf Life, Hak Attak, Britof

TrainStation SubArt, Kranj
Organizator: Hard Unity

Hard Unity: VALENTINE DAY'S MASSACRE

Hard Unity s pomočjo Trainstation Subarta reprezenta lokalno scena hardcora, punka in metala, kjer ste 100% deležni groovy melodij, tupa tupa ritmov, breakdownov, “malo” alkohola (ali pa tudi ne), ter energetskih nastopov tako od nastopajočih, kot tudi od individualcev v publiki.

Na Valentinov petek se bomo imeli čast skupaj zasukati pred odrom ter skupaj prirediti artistični masaker na tri super ekstravagantne bende, vsi pod eno unijo alternativne glasbe za ekstremne ljudi, ki jih predrami agresivna energija in kanček temačnosti.

Tokrat nam bodo zaigrali Slovenski otroci “Motorhead in Black Sabbath”, Britof, ki prihajajo “straight outta graveyard” oz. Slovenj Gradca, vsem pankerjem poznani in predrzni Hak Attak iz Idrije, ter hardcore sila Shelf Life iz Benetk, ki jih večina še ne pozna, bodo pa sigurno zapečatili Kranj v oldschool NYHC stilu.

Lepo vabljeni, vsi, ki si želite Valentinovo preživeti v absurdnem okolju polnem ekstremne glasbe, ki vas ne bo pustila suhih, če ste vsaj malo “posebni”.

PS. Deležni boste tudi welcome drinke na vstopki, ker pa vsi vemo, da je hitro lahko zmanjka, prosim pridite čimprej…

Pa kakšen “snack” bo tudi na voljo pri šanku.
----------------------------------------

Britof (Graveyard Rock’n’Roll - Slovenj Gradec)

Britof, neizprosni peklenski trio iz Slovenj Gradca, ki ga sestavljajo Alex na bobnih ter vokalu, Kokta na basu in Pok na kitari, so junija 2017 izdali svoj istoimenski prvenec. Njihov zvok predstavlja pravo grobarsko rokenrol umazanijo v stilu Motorhead, Black Sabbath, High On Fire, z močnimi vplivi stoner rocka, dooma in sludge elementov, ki efektivno prebijajo v nedolžne duše, jih polnijo z svojimi neizprosnimi riffi in raskavim vokalom, deroč iz bobnarjevih glasilk, kar je še bolj izprijeno. Trenutno imajo v pripravi svojo drugo plato.

https://www.facebook.com/britof666
https://britof.bandcamp.com
----------------------------------------

Hak Attak (Speed HC punk - Idrija)

Bend iz idrije, ki ga sestavlja veteranska 4 članska pank ekipa, ki že kar nekaj let ruši odre z žgočimi kitarami, tupa tupa ritmi in pissed off ženskim vokalom. Igrajo hardcore speed punk z pridihi crusta, ki vas zagotovo spravi ob živce že ob prvem akordu. Zato pridite in pogajte v prvi vrsti, če se le da "brez piva v roki", ker se bo drugače seveda polilo, potem drsi, mi pa padamo kot domine, kolena trpijo, alkohol gre pa v nič. Ja, vem… nobenga ne zanima, drsel bo itak, pa pijani bomo tako ali tako. Dobr pank!

https://www.facebook.com/HakAttak-347810782235385
https://hakattak.bandcamp.com
----------------------------------------

Shelf Life (Hardcore - Benetke)

Benetke ponovno v Kranju, spet z hardcore ekipo Shelf Life, ki je nastala leta 2017, inspirirana z jezo in energijo 90s New York Hardcora in priduhom thrash metala, v stilu skupin kot so Biohazard, Leeway, No Warning, Cold World, Trapped Under Ice…

Njihov stil je mešanica groovy ritmov z težkimi, grobimi riffi, two step deli in občasnimi melodičnimi odseki.

Zagotovljen moshpit, two step, pobiranje drobiža, tepež nevidnih sovražnikov in “chest pounding” poln pozitivne jeze in ponosa!

https://www.facebook.com/shelflifehardcore
https://shelflifehc.bandcamp.com
----------------------------------------

PRISPEVEK: 6 EUR
----------------------------------------

Vsak, ki pride na dogodek s tem izkaže podporo alternativni sceni v Kranju, ki se jo trudimo ohranjati živo. V te dogodke je vloženo veliko truda in časa, da se vse izpelje tako kot je treba. Zelo vesel bom vseh, ki pridete izkazati podporo hardcore, punk in metal sceni, organizaciji, trainstation-u in glasbenim skupinam, ki se trudijo ustvarjati uporniško glasbo za vse nas. Vsaka glava šteje, zato toplo vabljeni na oddih ob ekstremni glasbi in dobri družbi.

SKUPAJ SMO MOČNEJŠI!
HARD UNITY

-- Val

SORODNE VSEBINE:
KONCERTI & FESTIVALI
4. 7. 2020
ODPOVEDANO! Sick Midsummer 2020
Bäckerberg Scharnstein, Avstrija
4. 7. 2020
ODPOVEDANO! Alter Bridge
Tvornica kulture, Zagreb, Hrvaška
4. 7. 2020
Omega Sun
Mostovna na prostem, Nova Gorica
6. 7. 2020
ODPOVEDANO! Faith No More
Ippodromo Snai, Milano, Italija
10. 7. 2020
Bednja, The Canyon Observer, Guattari
MC Pekarna, Maribor
10. 7. 2020
ODPOVEDANO! 23. festival drugačne glasbe Trnje
Trnje pri Pivki