NOVICE

16. 1. 2020

Vstopnice za brežiški Metal vikend že v prodaji

Naboru skupin, ki bojo 28. in 29. februarja nastopile v Mladinskem centru Brežice na dogodku Metal vikend: Deri po Breščah, so se prejšnji teden pridružili black metalci Grob.

Poleg njih so svojo udeležbo do zdaj potrdili njihovi sevniški kolegi Ways of a Heretic, black metal trio Marax, atmosferična sludge/postmetal zasedba The Canyon Observer, progresivci Seventh Station, folk metal skupina Zaria, crust/grind/punk band Pur-Pen, noise/grindcore/punk/free jazz projekt Inkubator Bukator, melodična thrash/death metal zasedba Sober Assault, speed/heavy metal band Big Bad Wolf, porno grind/death metalci Vulvathrone, heavy metal zasedba SkyEye, psihedelični death metalci Armaroth, thrash metal prvaki Eruption in orači slovenske metal ledine Noctiferia.

Razpored po dnevih zaenkrat še ni znan, so pa vstopnice za dvodnevni festival v prodaji že od sredine decembra in povpraševanje zanje je po besedah organizatorjev veliko. Enodnevne vstopnice znašajo 12 €, dvodnevne pa 20 €. Naprodaj so na vseh prodajnih mestih v mreži Eventim in v Mladinskem centru Brežice. Dogodku lahko sledite na Facebooku, v našem napovedniku in na forumu.

KONCERTI & FESTIVALI
29. 3. 2024
Šišmiš razpaljotka vol. IV: Vulvathrone, Morywa, Sovrag
Dvorana Gustaf, Pekarna, Maribor
29. 3. 2024
Penitenziagite, Guattari, Relentless Youth
Mostovna, Solkan, Nova Gorica
30. 3. 2024
Dark Easter Metal Meeting 2024
Backstage, München, Nemčija
30. 3. 2024
Ceppino Death Fest Vol. 3
Black Inside, Lonate Ceppino, Italija
30. 3. 2024
Cvinger, Samperium
HABitat, Slovenj Gradec
31. 3. 2024
Replicant, Anachronism, Siderean
Klub Gromka, AKC Metelkova mesto, Ljubljana