NOVICE

30. 10. 2019

Spomin na mrtve bodo v Postojni letos obeležili, kot se za tak praznik spodobi. V MCP namreč prihajajo nemški death metalci Crpytic Brood, ki se jutri podajajo na dvodelno turnejo z nič manj primernim naslovom In the Grip of Death, na kateri bodo predstavili svoj drugi studijski dolgometražec Outcome of Obnoxious Science, ki bo 22. novembra izšel pri War Anthem Records. Do zdaj so javnosti predstavili komada Biting Through Flesh in naslovni komad, za katerega so pred nedavnim objavili videospot.


Na prvem delu turneje, ki se bo pretežno vila po državah jugovzhodne Evrope, jih bo spremljal italijanski grindcore/death metal band Haemophagus, ki se bo pri nas predstavil prvič. V dobrem desetletju obstoja je izdal cel kup splitov, kompilacijo in tri studijske albume, ki jim lahko prisluhnete na njihovem Bandcampu. Poleg več koncertov po rodni Italiji in Evropi se lahko med drugim pohvalijo tudi z nastopi na festivalih Blutsvente, Bloodshed Fest in Obscene Extreme.


Dogodku lahko tukaj sledite na Facebooku. Na dan koncerta bo vstopnina 10 €, začetek pa je napovedan ob 21.30.

30. 10. 2019

Novembers Doom so posneli videospot za skladbo What We Become z novega studijskega albuma Nephilim Grove, ki bo izšel jutri pri založbi Prophecy Productions.
30. 10. 2019

Blues Pills trenutno končujejo z delom na novem studijskem albumu, ki naj bi izšel prihodnje leto.

Pred izidom namerava skupina za ogrevanje odigrati tudi nekaj koncertov, na katerih se jim bo na bas kitari pridružil Kristoffer Schander. Več podrobnosti obljubljajo v kratkem.

30. 10. 2019

Založba Van Records je že objavila nov album belgijske black metal zasedbe Kosmokrator z naslovom Through Ruin... Behold, ki izide jutri v nakladi 500 plošč in 500 digipak CD-jev.

Na Through Ruin... Behold so naslednji komadi:

The Push Towards Daath
Ruins
Irreversible Pathways
I Am The Utterance Of My Name
Kosmokratoras I - In His Name Shineth The Sun
Nathir
Gestorben Muss Sein

30. 10. 2019

Britanska funeral doom/death metal zasedba Esoteric je objavila dražilnik oziroma delček skladbe Culmination s prihajajočega ploščka z naslovom A Phyrrhic Existence, ki izide 8. novembra pri založbi Season Of Mist.

30. 10. 2019

The Ossuary na ogled ponujajo videospot za skladbo Walk Into Sepulchral Haze z aktualnega studijskega albuma z naslovom Southern Funeral, ki je izšel v začetku letošnjega leta pri Supreme Chaos Records.ZADNJE OBJAVE
KONCERTI & FESTIVALI
13. 12. 2019
Extreme Smoke 57, The Knobheads
Klub Baza, Ajdovščina
13. 12. 2019
Friday the 13th: Metallica & Rage Against The Machine Tribute
Kmkc Kompleks, Ravne na Koroškem
13. 12. 2019
Guns N’ Roses Experience
Boogaloo, Zagreb, Hrvaška
14. 12. 2019
BD BASH: Armaroth, Decage, Moshead
Klub eMCe plac, Velenje
14. 12. 2019
MetalFiesta vol 1.: Dethrone The Corrupted, Harvest Their Bodies, Silent Generation, Taste Of Plague
MC Pekarna, Maribor
14. 12. 2019
Srd, Maskardh
KVŠ Zakon, Vrhnika