NAPOVEDNIK

3. 6. 2023

Seventh Station, Maja Tomić

Mladinski center Brežice, Brežice
Organizator: Seventh Station

Mednarodna progresivna metal zasedba Seventh Station se po 3 letih znova vrača v Brežice. Po odličnem odzivu publike ob predstavitvi albuma na lanskem koncertu v Ljubljani, je bila skupina počaščena in ganjena nad količino ljubezni, ki jo je prejela s strani lokalne skupnosti. V ta namen se želi skupina s koncertom zahvaliti ter izkazati spoštovanje vsem, ki ste jo podprli. Hkrati želi ponovno dati priložnost tistim, ki je niso uspeli sližati v živo in proslaviti izdajo njihovega drugega albuma.

Album »Heal the Unhealed« je dobil pozitivne odzive s celeta sveta in bo odigran v celoti. Album, ki črpa inspiracijo iz dogodkov v času druge svetovne vojne in Sovjetske zveze, je izšel 7. novembra 2022. Skladbe na albumu so nadrealističen zvočni prikaz kafkovskih situacij, ki postavljajo bok ob bok osebnostne motnje diktatorja in umetnika.

Posebna gostja večera bo Maja Tomić, vsem zelo znana mlada glasbenica iz Brežic. Stara je 18 let, nad petjem in glasbo pa se navdušuje že od malih let. Piše predvsem indie songwriter pesmi, ki jih izvaja ob spremljavi kitare. Nanjo najbolj vpliva stari rock, ki ga je vzljubila ob uničenih vinilkah. Maja trenutno končuje gimnazijsko šolanje v Novem mestu, obenem pa obiskuje Glasbeno šolo Marjana Kozine v Novem mestu, kjer se uči solo petje.

Lepo vabljeni!
Vstop prost!

SORODNE VSEBINE:
KONCERTI & FESTIVALI
25. 6. 2024
Tolminator Warmup: Vader, Biocancer, Warside
TrainStation SubArt, Kranj
26. 6. 2024
AC/DC
Ernst-Happel-Stadion, Dunaj, Avstrija
27. 6. 2024
Basinfirefest 2024
Spálené Poříčí, Češka Republika
28. 6. 2024
ODPOVEDANO!Cahn Fest 2024
Kipe v Trbovljah
29. 6. 2024
Scorpions
Sportarena, Budimpešta, Madžarska
29. 6. 2024
Black Ritual Graz 2024: Arkona, Irdorath, Blessmon, Karner, Synkende, Draugr
Explosiv, Gradec, Avstrija