NOVICE

1. 4. 2021

Slovenski Viperstone uvrščeni na zlato kompilacijo ob bok mednarodnim glasbenikom

Klasična rock skupina Viperstone je slovenska glasbena skupina, ki se lahko pohvali z uvrstitvijo pesmi na pozlačen CD avdiofilske kakovosti z naslovom Gold II podjetja Erzetich. Na glasbeni zbirki so predstavljeni talentirani mednarodni neodvisni glasbeniki z nadpovprečno kakovostjo posnetka. Ljubitelji glasbe lahko uživajo v dvanajstih skladbah manj poznanih, tako imenovanih »indie« glasbenikov, kot so Aztex (Irska), Binary Boyz (Finska), Darius Lux (ZDA), Deborah Henriksson (Švedska), Deetrich (Irska), Dylan Dunlap (ZDA), Evie Joy (ZDA), G Ko (ZDA), Lovescandal (Velika Britanija), Nya Crea (Italija), The Eves (Velika Britanija) in Viperstone (Slovenija).

»Zelo smo ponosni, da je naša skladba z naslovom Footsteps uvrščena na tako posebno ploščo. To je še en dokaz, da našo glasbo ustvarjamo s srcem. Zahvaljujemo se podjetju Erzetich, da je v nas prepoznalo potencial in nas uvrstilo na pozlačen album ob bok odličnim mednarodnim glasbenikom,« so poudarili Viperstone. Kompilacija je v osnovi namenjena kot darilo strankam in partnerjem, kot zahvala za zaupanje in pomoč pri rasti podjetja, je pa na voljo tudi širšemu občinstvu na spletni strani, kjer jo je mogoče kupiti neprofitno. »Če poslušamo glasbo s podpovprečno opremo, izgubimo pol užitka,« pravi Blaž Erzetič. »Ne samo, da pomagamo podpirati neodvisne in uveljavljene glasbenike, ampak verjamemo, da lahko s poudarkom na tehnični dovršenosti predvajanja zvoka, poslušalcem še bolj približamo glasbo, ki jo imajo radi.«

Viperstone imajo za seboj prvenec z naslovom 20:23, na katerem je enajst avtorskih pesmi. Kmalu napovedujejo izid nove plošče, ki bo s strani produkcije in celotnega aranžmaja prava poslastica za vse ljubitelje rock glasbe, saj se bo kot njihov producent podpisal Marko Soršak Soki.

SORODNE VSEBINE:
1. 12. 2021Viperstone - Planet Paranoia / Recenzije
KONCERTI & FESTIVALI
21. 1. 2022
ODPOVEDANO! Tormentor, Cult of Fire
Orto Bar, Ljubljana
25. 1. 2022
Swallow the Sun, Avatarium
Orto Bar, Ljubljana
29. 1. 2022
Madness of the Fall III: Dickless Tracy, Decatholicize, Human Host Body
Klub eMCe plac, Velenje
31. 1. 2022
PRESTAVLJENO! Gojira, Alien Weaponry, Employed to Serve
Tvornica kulture, Zagreb, Hrvaška
1. 2. 2022
ODPOVEDANO! Arcturus, Iotunn
Orto Bar, Ljubljana
1. 2. 2022
Wiegedood, Portrayal Of Guilt
Arena, Dunaj, Avstrija