NOVICE

19. 8. 2022

Ellende bodo na Črni Šagri zamenjali Groza

Graški post/black metalci Ellende so bili zaradi bolezni v bandu primorani odpovedati nastop na današnji Črni Šagri v Pobegih - Čežarjih. Zamenjali jih bodo bavarski black metalci Groza.

Prizorišče se bo za obiskovalce odprlo ob 19. uri, na šagri pa igrajo še Spirits of Stygia, Ways of a Heretic in Guattari. Vstopnina: prostovoljni prispevek. Vabljeni!

Izjava organizatorja:

»Žal vas moramo obvestiti, da so Ellende zaradi zdravstvenih razlogov morali odpovedati svoj nastop. Želimo jim hitro okrevanje in upamo, da jih bomo kmalu gostili v Slovenski Istri.

Po zaslugi izjemnega Jacopa De Simoneja iz District 19 pa z veseljem sporočamo, da so Groza novi nosilci letošnje Črne Šagre.
Nemški blackmetalski kolektiv je leta 2016 ustanovil vokalist in kitarist P.G., pozneje pa se je razvil v polno zasedbo. Njihova interpretacija black metala vključuje elemente zgodnjega nemškega in sodobnega poljskega videnja žanra. Ko svet miruje, je ohromljen in otrpel od strahu, Groza presekajo oglušujočo tišino in razkrivajo svoj drugi dolgometražni album "The Redemptive End" - na njem je ujeto pogubno vzdušje trenutnega časa, polno skrajnega brezupa in resignacije

V času nepredvidljivega kaosa je Groza tu, da utopi sonce.«

SORODNE VSEBINE:
22. 8. 2022Kaltenbach Open Air 2022 / Reportaže
KONCERTI & FESTIVALI
26. 9. 2022
Spoiled, Mindknot
Dvorana Gustaf, Pekarna, Maribor
26. 9. 2022
Opeth, The Vintage Caravan
Tvornica kulture, Zagreb, Hrvaška
27. 9. 2022
Hexis, Iamdisease
Mladinski center Postojna
28. 9. 2022
Pallbearer, Elder, Irist
Orto Bar, Ljubljana
29. 9. 2022
In Obscurity Revealed, Razvalina
Kontejnr, Postojna
30. 9. 2022
Eruption (Release Show), Sarcasm, Tytus
Orto Bar, Ljubljana