Na današnji dan
1980
Black Sabbath izdajo svoj deveti album Heaven and Hell
NAGRADNE IGRE
PARTNERJI
Oddaja z metal muziko
Specialisti za Metal!
Letni koncertni cikel

VROČE NOVICE

ISKANE NOVICE
10. 2. 2023

Španski black metalci Yskelgroth so razkrili prve podrobnosti o svojem drugem albumu, ki bo nosil naslov Bleeding of the Hideous. Tracklista albuma je takšna:

The Morbid Earth
Prone to Gobble Life
Omnicidal End
Aeons Empty
Plagueridder
Spasmic Extinction
Primal Expulsion
Riddance of the Graves
Path to Devourment

25. 2. 2022

Španski death metal dvojec Decrapted, ki smo vam ga predstavili prejšnji mesec, razkriva nove podrobnosti prvenca Bloody Rivers of Death. Na voljo za poslušanje je komad Forcefed Human Flesh, katerega vizualizer si lahko ogledate spodaj, medtem ko je že tudi znana celotna tracklista:

Bleeding Devourment
Forcefed Human Flesh
Cook on the Stake
Headless Haunting
As the Horror Comes
Bloody Cave
The Ravenous
Meat Truck

17. 1. 2022

Decrapted je spomladi 2021 ustanovljena španska death metal zasedba, ki sta jo ustanovila Vicente Payá (Unbounded Terror, Golgotha, Bis·Nte) na kitari/basu in Dave Rotten (Avulsed, Holycide, Christ Denied) na vokalu.

Debitantski album nosi naslov Bloody Rivers of Death in je bil posnet lani poleti s pomočjo Camila Pirate na gostujočih kitarskih solažah in Miquela Angela Riutorta na bobnih. Slednji je poskrbel tudi za snemanje, miks in mastering albuma v svojem studiu Psychosomatic Recording. Datum izdaje albuma Bloody Rivers of Death je 5. april, za izdajo na zgoščenki, vinilu in kaseti bodo poskrbeli pri Xtreem Music, na voljo za poslušanje pa je že pesem Bleeding Devourment.

4. 12. 2003
Fleshcrawl so končali z delom za sedmi studijski album Made Of Flesh, ki izide 23. februarja pri Metal Blade. Snemali so v Studio Underground. Track lista je naslednja: Beneath A Dying Sun, Made Of Flesh, Scourge Of The Bleeding Haunted, Into The Depths Of No Return, Flesh Bloody Flesh, Forged In Blood, Damned in Fire, Demons Of The Dead, Carnal Devourment, When Life Surrenders. /M.P./

ZADNJE OBJAVE
KONCERTI & FESTIVALI
25. 4. 2024
Godspeed You! Black Emperor
Kino Šiška, Ljubljana
25. 4. 2024
Srd, Ater Era, Britof, Prater
Klub Močvara, Zagreb, Hrvaška
26. 4. 2024
The Swampnosis: A Gram Trip, Hrmülja, Lord Drunkalot
Klub Močvara, Zagreb, Hrvaška
26. 4. 2024
LOYAL TO NONE vol. two
MC Gornja Radgona, Gornja Radgona
26. 4. 2024
Srd, Ater Era, Britof
MC Pekarna, Maribor
26. 4. 2024
Buss, Dunraven
Mladinski center Postojna, Postojna