Na današnji dan
2015
Unleashed izdajo svoj dvanajsti album Dawn of the Nine
NAGRADNE IGRE
PARTNERJI
Oddaja z metal muziko
Specialisti za Metal!
Letni koncertni cikel

VROČE NOVICE

ISKANE NOVICE
15. 1. 2024

Disturbed so skupaj z Ann Wilson (vokalistka rock banda Heart) posneli video za skladbo Don't Tell Me. Slišite jo lahko na aktualnem albumu Divisive.

9. 10. 2023

Nemška hard rock/alternativna metal zasedba Surrender The Crown je objavila video za četrti in končni single Armor Down z najnovejšega albuma IV - The Healing, ki je izšel konec prejšnjega meseca. Na svoj račun bodo prišli ljubitelji bandov, kot so Disturbed, Sevendust, Godsmack in In Flames.

3. 11. 2022

Disturbed ponujajo v posluh naslovno pesem svojega istoimenskega albuma Divisive, ki izide 18. novembra.

15. 7. 2022

Po 4 letih ustvarjalnega zatišja se s komadom Hey You vračajo Disturbed. Njihov nov dolgometražni album bo izšel novembra, obljubljajo pa tudi vsaj en komad, ki bo izjemno navdušil njihove zveste poslušalce.

Avtorica: Tina Urek
15. 7. 2021

Ameriška punk/metal zasedba American Terror predstavlja videospot za skladbo Attitude, prvi single s prihajajočega albuma. Skupino sestavljajo vokalist Brad Cox (Grayson Manor), kitarist Pat Valley (Grayson Manor), basist GK Via in bobnar Rob Hammersmith (Skid Row)

Za snemanje, produkcijo in miks je poskrbel vokalist Brad Cox, ki je skupaj z legendarnim producentom Mikeom Clinkom (Guns N' Roses, Megadeth, Metallica) solastnik Black Paw Music. Za mastering je bil zadolžen Troy Glessner (Disturbed, New Found Glory).

23. 3. 2020

Ameriški heavy punk/metal band American Terror, v katerem sodelujejo člani Skid Row, Sugar Ray, Phunk Junkeez in Grayson Manor, je objavil besedilni video za skladbo Judgement. Gre za prvi single z njihovega debitantskega albuma z naslovom Influencer, ki bo izšel 22. maja pri založbi EMP Label Group.

Za snemanje, produkcijo in miks albuma je poskrbel vokalist Brad Cox (Grayson Manor), sicer tudi partner v publishing firmi Black Paw Music, ki jo vodita skupaj z legendarnim producentom Mikeom Clinkom (Guns N' Roses, Megadeth, Metallica), med drugim pa je zmiksal tudi aktualni album Goodbye Cruel World skupine Icarus Witch. Mastering je opravil Troy Glessner (Disturbed, August Burns Red, Devin Townsend, Icon For Hire). American Terror poleg Brada Coxa na vokalu tvorijo še kitarist Pat Valley (Grayson Manor), basist Murphy Karges (ex-Sugar Ray), bobnar Rob Hammersmith (Skid Row) in DJ Soulman (Phunk Junkeez), za žive nastope pa se jim pridruži tudi basist GK Via (Grayson Manor).

12. 3. 2020

Disturbed so objavili uradni koncertni posnetek komada Hold On To Memories, ki se nahaja na aktualnem albumu Evolution.

Avtorica: Tina Urek
4. 7. 2019

Disturbed so objavili videospot za skladbo No More. Gre za tretji single z aktualnega studijskega albuma z naslovom Evolution, ki je izšel oktobra lani pri Reprise/Warner Bros. Records. 

4. 10. 2018

Disturbed so objavili videospot za skladbo A Reason To Fight s prihajajočega studijskega albuma z naslovom Evolution, ki bo izšel pri Reprise/Warner Bros. Records.

21. 12. 2017

Skupina Stereo Satellite, ki jo sestavljajo člani Disturbed in Adrenaline Mob, je objavila videospot za svoj prvi single z naslovom Glass Houses.




8. 12. 2017

Vokalist Lukas Rossi (ex-Rock Star Suprnova), kitarist Mike Orlando (Adrenaline Mob), basist John Moyer (Disturbed, ex-Adrenaline Mob, ex-The Union Underground) in bobnar Jordan Cannata (Adrenaline Mob) so ustanovili novo skupino z imenom Stereo Satellite.

27. 7. 2017

Art Of Anarchy so objavili videospot za skladbo Echo Of A Scream z najnovejšega studijskega albuma z naslovom The Madness.

20. 3. 2017

Art Of Anarchy predstavljajo besedilni video za skladbo Changed Man z najnovejšega albuma z naslovom The Madness, ki bo izšel v petek pri založbi Another Century Records.

14. 3. 2017

Art Of Anarchy tokrat ponujajo besedilni video za skladbo Echo Of A Scream z novega studijskega albuma z naslovom The Madness, ki izide 24. marca pri založbi Another Century Records.

7. 3. 2017

Art Of Anarchy predstavljajo besedilni video za skladbo No Surrender s prihajajočega studijskega albuma z naslovom The Madness, ki izide 24. marca preko založbe Another Century Records.

KONCERTI & FESTIVALI
24. 4. 2024
Srd, Ater Era, Britof, Ayd
Orto Bar, Ljubljana
24. 4. 2024
Marduk, Origin, Doodswens
Revolver Club, San Donà di Piave, Italija
25. 4. 2024
Godspeed You! Black Emperor
Kino Šiška, Ljubljana
25. 4. 2024
Srd, Ater Era, Britof, Prater
Klub Močvara, Zagreb, Hrvaška
26. 4. 2024
The Swampnosis: A Gram Trip, Hrmülja, Lord Drunkalot
Klub Močvara, Zagreb, Hrvaška
26. 4. 2024
LOYAL TO NONE vol. two
MC Gornja Radgona, Gornja Radgona