VROČE NOVICE

ISKANE NOVICE
3. 9. 2018

Sick Of It All so objavili besedilni video za skladbo Inner Vision s prihajajočega albuma z naslovom Wake The Sleeping Dragon, ki bo izšel 2. novembra pri založbi Century Media Records. Novi album je produciral Jerry Farley, medtem ko je bil za miks in mastering zadolžen izkušeni Tue Madsen (Moonspell, Behemoth, The Haunted, Heaven Shall Burn).

4. 7. 2018

Haunted so posneli videospot za naslovno skladbo novega studijskega albuma Dayburner, ki je v začetku junija izšel pri založbi Twin Earth Records.

15. 6. 2018

Italijanski okultni doomerji Haunted predstavljajo videospot za skladbo Mourning Sun, drugi single z novega albuma z naslovom Dayburner, ki je izšel prejšnji teden pri založbi Twin Earth Records.

25. 4. 2018

Madball so objavili napovednik za novi studijski album, ki so ga naslovili For The Cause in bo izšel 15. junija pri založbi Nuclear Blast Records. Koproducent novega albuma je bil Tim Armstrong iz Rancid, ki tudi gostuje v eni izmed skladb, za miks in mastering pa je poskrbel renomirani producent Tue Madsen (Meshuggah, The Haunted, Sick Of It All).

16. 4. 2018

Italijanska okultna doom/stoner metal zasedba Haunted bo 8. junija pri Twin Earth Records/Graven Earth Records izdala svoj drugi dolgometražni album, ki bo nosil naslov Dayburner.

Tracklista je sledeča:
Mourning Sun
Waterdawn
Dayburner
Communion
Orphic
Vespertine
No Connection With Dust
Lunar Grave

22. 1. 2018

Švedski melodični death metal pionirji At The Gates so s producentom Russom Russellom (Napalm Death, The Haunted, Dimmu Borgir) pravkar končali s snemanjem novega studijskega albuma. Konceptualni album bo nosil naslov To Drink From The Night Itself in bo izšel 18. maja pri založbi Century Media Records.

At The Gates bodo v letošnjem letu nastopili tudi na številnih velikih festivalih, kot so Pulp Summer Slam (Filipini), Graspop (Belgija), Hellfest (Francija), Resurrection (Španija) in Summer Breeze (Nemčija).

21. 11. 2017

Švedi Lord Of Cyclops so objavili videospot za skladbo Haunted Breeze, drugi single s prihajajočega albuma z naslovom Karma Hammer, ki bo na voljo 1. decembra.
20. 11. 2017

Ignitor pod vodstvim vokalista Jasona McMasterja (Dangerous Toys, Broken Teeth) predstavljajo videospot za skladbo To Brave The War s prihajajočega studijskega albuma Haunted By Rock & Roll, ki bo izšel ta petek pri založbi EMP Label Group.

Haunted By Rock & Roll prinaša naslednje skladbe:
To Brave The War
Haunted By Rock & Roll
Heavy Is The Head That Wears The Crown
Hatchet (The Ballad Of Victory Crowley)
Leather Forever
Nomad
No Sanctuary
Throw Them From The Cliff
Hung, Drawn And Quartered

6. 9. 2017

The Haunted so objavili besedilni video za skladbo Monuments z novega studijskega albuma z naslovom Strength In Numbers, ki je izšel konec avgusta pri založbi Century Media Records.

21. 8. 2017

The Haunted predstavljajo videospot za skladbo Preachers Of Death z novega studijskega albuma z naslovom Strength In Numbers, ki izide ta petek pri založbi Century Media Records.
26. 7. 2017

The Haunted so posneli videospot za skladbo Spark s prihajajočega studijskega albuma z naslovom Strength In Numbers, ki izide 25. avgusta pri založbi Century Media Records.27. 6. 2017

The Haunted predstavljajo videospot za skladbo Brute Force z najnovejšega studijskega albuma z naslovom Strength In Numbers, ki bo izšel 25. avgusta pri založbi Century Media Records.25. 5. 2017

Japonski one-man black metal band Daemonian bo konec meseca pri založbi Via Nocturna izdal prvenec z naslovom Endless Corridor. Izdelek Lorda Nothingnessa, ki ga lahko ekskluzivno v celoti slišite spodaj, prinaša naslednje komade:
Intro
Infernal Torture
Eternal Oblivion
Wrath of the Haunted Moon
Buried in Darkness
Lightless Candles
Annihilation of the Holy
Into the Storms of Blackness
Endless Corridor

11. 5. 2017

The Haunted so bili zadnje tedne zaposleni s snemanjem svojega devetega studijskega albuma, ki ga je produciral Russ Russell (Napalm Death, Dimmu Borgir, The Exploited). Novi album nosi naslov Strength In Numbers in bo izšel 25. avgusta pri založbi Century Media Records, tukaj pa si že lahko ogledate tudi prvi dražilnik iz studia.

23. 3. 2017

Zvezdniška death metal zasedba The Lurking Fear je pravkar podpisala pogodbo z založbo Century Media Records.

Skupino sestavljajo vokalist Tomas Lindberg (At The Gates, Disfear, ex-The Crown, ex-Skitsystem), kitarista Jonas Stalhammar (Bombs Of Hades, Darkcreed, God Macabre, ex-The Crown) in Fredrik Wallenberg (Skitsystem), basist Andreas Axelsson (Disfear, Tormented, ex-Edge Of Sanity, ex-Marduk, ex-Total Terror) ter bobnar Adrian Erlandsson (At The Gates, The Haunted, ex-Cradle Of Filth, ex-Paradise Lost, ex-Skitsystem).

KONCERTI & FESTIVALI
6. 10. 2022
KoD otvoritev sezone: Ensanguinate, Dickless Tracy, Black Camo
Orto Bar, Ljubljana
6. 10. 2022
Reverber, Terminal Disease
Dvorana Gustaf, Pekarna, Maribor
7. 10. 2022
Vienna Metal Meeting 2022
Arena, Dunaj, Avstrija
8. 10. 2022
Suma, Britof, Hoba
Channel Zero, Metelkova, Ljubljana
8. 10. 2022
The Stone, Terrörhammer
Dom omladine Beograda, Beograd, Srbija
8. 10. 2022
Black (Metallica tribute)
Orto Bar, Ljubljana