Na današnji dan
1982
Luč sveta ugleda single The Number of the Beast zasedbe Iron Maiden
NAGRADNE IGRE
PARTNERJI
Oddaja z metal muziko
Specialisti za Metal!
Letni koncertni cikel

VROČE NOVICE

ISKANE NOVICE
25. 8. 2022

Kot smo že poročali, bodo Slipknot 30. septembra pri Roadrunner Records izdali svoj nov album The End, So Far. Druščina je na začetku tedna objavila videospot za single Yen, prav tako pa je razkrila naslove komadov, ki so našli svoje mesto na albumu:

Adderall
The Dying Song (Time To Sing)
The Chapeltown Rag
Yen
Hivemind
Warranty
Medicine For The Dead
Acidic
Heirloom
H377
De Sade
Finale

Avtorica: Tina Urek
18. 8. 2021

Melvins nameravajo izdati svoj prvi akustični album z naslovom Five Legged Dog, ki v dveh urah in pol preleti celotno kariero skupine, na manjka pa niti priredb izvajalcev, kot so The Rolling Stones, Alice Cooper, Redd Kross in drugi. Album bo izšel 15. oktobra pri založbi Ipecac Recordings, ki mu bo sledila še štiridelna vinilna izdaja 28. januarja prihodnje leto.

Po Night Goat je tukaj še akustična verzija skladbe Pitfalls In Serving Warrants, ki se v originalu nahaja na njihovem devetem studijskem albumu Honky, izdanem leta 1997 pri Amphetamine Reptile Records.

12. 3. 2020

Umrl je priznani producent Keith Olsen, ki se je podpisal pod številne odmevne albume, kot so Ozzy Osbourne - No Rest For The Wicked (1988), Whitesnake - Slip Of The Tongue (1989), Scorpions - Crazy World (1990), Kingdom Come ‎– In Your Face (1989), Magnum - Goodnight L.A. (1990), Lynch Mob - Lynch Mob (1992) in Warrant - Rockaholic (2011). Sodeloval je tudi pri nekaterih filmskih soundtrackih, kot naprimer Footloose, Vision Quest, Tron, Flashdance in Top Gun.

26. 3. 2019

The End Machine so posneli videospot za skladbo Leap Of Faith s samonaslovljenega prvenca, ki je izšel konec prejšnjega tedna pri založbi Frontiers Music.

19. 3. 2019

Zagrebčani Animal Drive predstavljajo priredbo Warrant klasike Uncle Tom's Cabin s svežega EP-ja z naslovom Back To The Roots, ki je pravkar izšel pri založbi Frontiers Music. NOvi EP prinaša priredbe uspešnic iz 90-ih, na katerem so poleg Warrant predelali še Skid Row, Whitesnake in Roxette. V slednji se jim je na gostujočih vokalih pridružila še Rosa Laricchiuta, ki prav tako kot Dino Jelusić sodeluje s skupino Trans-Siberian Orchestra.

Back To The Roots prinaša naslednje skladbe:
The Look (feat. Rosa Laricchiuta) (priredba Roxette)
Judgement Day (priredba Whitesnake)
Monkey Business (priredba Skid Row)
Uncle Tom's Cabin (priredba Warrant)

11. 3. 2019

The End Machine predstavljajo besedilni video za skladbo Burn The Truth s samonaslovljenega studijskega prvenca, ki izide 22. marca pri založbi Frontiers Music.

15. 1. 2019

Superskupina The End Machine, prej poznana pod imenom Super Stroke, je objavila videospot za skladbo Alive Today s samonaslovljenega debitantskega albuma, ki bo izšel 22. marca pri založbi Frontiers Music. V skupini so moči združili trije člani Dokken - kitarist George Lynch, basist Jeff Pilson, bobnar »Wild« Mick Brown - in vokalist Robert Mason (Warrant, ex-Lynch Mob).

Tracklista je sledeča:
Leap Of Faith
Hold Me Down
Ain't No Game
Bulletproof
Ride It
Burn The Truth
Hard Road
Alive Today
Line Of Division
Sleeping Voices
Life Is Love Is Music

6. 2. 2018

V skupino Lynch Mob se je vrnil bobnar Scot Coogan (ex-Brides Of Destruction), kjer je zamenjal Jimmyja D'Ando (ex-BulletBoys), medtem ko naj bi se jim na določenih koncertnih datumih pridružil še en bivši član, vokalist Robert Mason (Warrant, Big Cock).

22. 9. 2017

Hiperproduktivni kitarist George Lynch (Lynch Mob, Sweet & Lynch, KXM, ex-Dokken) je ustanovil novi projekt z imenom Super Stroke, v katerem sodeluje tudi vokalist Robert Mason iz skupine Warrant. Za glasbenika to seveda ni prvo skupno sodelovanje, saj je Mason odpel vokale za samonaslovljeni album Lynch Mob iz leta 1992.

Lynch med drugim sodeluje tudi pri Ultra Phonics s Coreyjem Gloverjem (Living Colour) in v industrial projektu The Banishment s Tommyjem Victorjem iz Prong. Poleg tega bo novembra izšel novi album Sweet & Lynch, z Dokken pripravljajo koncertni DVD, ki bo vseboval tudi nekaj povsem novih studijskih skladb, ter nenazadnje se obeta še koncertni DVD njegove zasedbe Lynch Mob, s katero je sicer pravkar pri Rat Pak Records izdal osmi studijski album The Brotherhood.

8. 5. 2017

Warrant so posneli videospot za naslovno skladbo novega studijskega albuma Louder Harder Faster, ki izide ta petek pri založbi Frontiers Music.




24. 4. 2017

Ameriška glam metal zasedba Warrant predstavlja skladbo Perfect s svojega desetega studijskega albuma Louder Harder Faster, ki izide 12. maja pri založbi Frontiers Music.

10. 4. 2017

Warrant so objavili skladbo Devil Dancer s prihajajočega studijskega albuma z naslovom Louder Harder Faster, ki bo izšel 12. maja pri založbi Frontiers Music.

27. 3. 2017

Warrant predstavljajo skladbo Only Broken Heart s prihajajočega studijskega albuma Louder Harder Faster, ki bo izšel 12. maja pri založbi Frontiers Music.

10. 3. 2017

Warrant nameravajo 12. maja pri založbi Frontiers Music izdati novi studijski album z naslovom Louder Harder Faster, ki prinaša naslednje skladbe:
Louder Harder Faster
Devil Dancer
Perfect
Only Broken Heart
U In My Life
Music Man
Faded
New Rebellion
Big Sandy
Choose Your Fate
Let It Go
I Think I’ll Just Stay Here And Drink (Bonus Track)

14. 9. 2016

Bobnar Mikkey Dee (ex-Motörhead, ex-King Diamond, ex-Thin Lizzy, ex-WWIII) je sedaj postal tudi stalni član legendarne zasedbe Scorpions, v kateri je že aprila za ameriško turnejo zamenjal Jamesa Kottaka (ex-Warrant, ex-McAuley Schenker Group, ex-Kingdome Come, ex-Wild Horses). Kottak med drugim velja tudi za bobnarja z najdaljšim stažem pri Scorpions, saj je pri skupini igral celih 20 let.

KONCERTI & FESTIVALI
26. 4. 2024
The Swampnosis: A Gram Trip, Hrmülja, Lord Drunkalot
Klub Močvara, Zagreb, Hrvaška
26. 4. 2024
LOYAL TO NONE vol. two
MC Gornja Radgona, Gornja Radgona
26. 4. 2024
Srd, Ater Era, Britof
MC Pekarna, Maribor
26. 4. 2024
Buss, Dunraven
Mladinski center Postojna, Postojna
27. 4. 2024
Nanowar of Steel
((szene)) Wien, Dunaj, Avstrija
27. 4. 2024
Sovrag, Okl's Fruitloops, HellMetAll
Swenak, Idrija