Na današnji dan
1988
Poison izdajo legendarni album Open Up And Say... Ahh!
NAGRADNE IGRE
PARTNERJI
Oddaja z metal muziko
Specialisti za Metal!
Letni koncertni cikel

NOVICE

30. 3. 2012

Inmate

Inmate sporočajo: "Danes, 30. marca 2012, vas Inmate vabimo v velenjski eMCe plac na uradni promocijski koncert ob izidu prvenca Free At Last. Izid vsekakor predstavlja pomembno prelomnico v dolgoletnem delovanju skupine, zato bo tudi koncert nekaj posebnega.
S koncertom želimo povzeti neko obdobje svojega ustvarjanja. Obdobje lastnega dozorevanja, spoznavanja in ponovnega rojstva. S Free At Last smo postavili temelj svojega delovanja, temelj, s katerim so opozorili na lasten obstoj in temelj, na katerem bodo gradili svojo prihodnost. Prvenec ne predstavlja zgolj glasbenega izdelka, predstavlja tudi zgodbo skupine zadnjih let ustvarjanja. Predstavlja vzpon iz brezupne situacije na Olimp zmage, na pot svobode.
Free At Last po drugi strani ni zgolj zgodba Inmate, ampak simbolizira vsakega zmagovalca, vsakega posameznika, ki je premagal ovire in zaživel novo življenje, postal Free At Last!
Band s svojim delovanjem skuša tudi opozarjati na probleme družbe in hkrati delovati v dobro vsakogar. Že v preteklosti smo del svojega glasbenega udejstvovanja vračali za splošno dobro v obliki dobrodelnosti. Letos ob izidu prvenca smo se odločili za prav posebno akcijo - v prostorih galerije eMCe placa bomo v sklopu koncerta organizirali tudi dobrodelno dražbo slik v okviru razstave z naslovom Inmate Live Energy avtorice Tilyen Mucik, ki z nami sodeluje že dalj časa.

Če koncerta ne morete ujeti na "na kraju zločina", si ga lahko ogledate preko live streama." /P.G./
SORODNE VSEBINE:
19. 4. 2021Inmate z novim videospotom / Novice
1. 10. 2015Inmate - Tree Of Life / Recenzije
13. 1. 2010Inmate / Novice
KONCERTI & FESTIVALI
3. 5. 2024
Heavy Psych Sounds Fest Italy 2024
Teatro Miela, Trst, Italija
3. 5. 2024
Keep of Kalessin, Hate, Kamra
TrainStation SubArt, Kranj
3. 5. 2024
Negative Slug, Her Highness, Béton Brut
Dva Osam, Zagreb, Hrvaška
3. 5. 2024
Angel’s Ex, Defy
Orto Bar, Ljubljana
4. 5. 2024
Bell Witch, The Keening
AKC Attack, Medika, Zagreb
4. 5. 2024
CarlxJohnson, Propad, Ku-Ri-Boh!, Kultivator
Jalla Jalla, Metelkova, Ljubljana