Na današnji dan
1984
Mötley Crüe predstavijo single Too Young to Fall in Love
NAGRADNE IGRE
PARTNERJI
Oddaja z metal muziko
Specialisti za Metal!
Letni koncertni cikel

VROČE NOVICE

ISKANE NOVICE
4. 2. 2022

V skupino Meshiaak se je vrnil bobnar Jon Dette (Animetal USA, ex-Testament, ex-Slayer, ex-Impellitteri ...), vokalistu/kitaristu Dannyju Tombu, ki bo band iz Avstralije preselil v ZDA, pa se je pridružil tudi kitarist Logan Mader (Once Human, ex-Machine Head, ex-Soulfly).

9. 10. 2019

Impellitteri so objavili videospot za skladbo Hypocrisy z aktualnega studijskega albuma z naslovom The Nature Of The Beast, ki je izšel lani pri Frontiers Music Srl.

19. 7. 2019

Quiet Riot nameravajo 8. novembra pri Frontiers Music Srl izdati novi studijski album z naslovom Hollywood Cowboys.

Hollywood Cowboys prinaša sledeče skladbe:
Don't Call It Love
In The Blood
Heartbreak City
The Devil That You Know
Change Or Die
Roll On
Insanity
Hellbender
Wild Horses
Holding On
Last Outcast
Arrows And Angels

Skupino trenutno sestavljajo bobnar Frankie Banali (Freakshow, ex-W.A.S.P., ex-Steppenwolf, ex-Heavy Bones), basist Chuck Wright (ex-Alice Cooper, ex-Giuffria, ex-House Of Lords, ex-Impellitteri), kitarist Alex Grossi (Hotel Diablo, ex-Bang Tango, ex-Love/Hate, ex-Adler's Appetite) in vokalist James Durbin.

25. 1. 2019

Impellitteri so posneli videospot za priredbo Phantom Of The Opera, ki se nahaja na njihovem aktualnem studijskem izdelku z naslovom The Nature Of The Beast.

16. 10. 2018

Impellitteri so objavili videospot za priredbo Black Sabbath klasike Symptom Of The Universe. Skladba se nahaja na njihovem novem studijskem albumu The Nature of The Beast, ki je izšel konec preteklega tedna pri založbi Frontiers Music.

19. 9. 2018

Impellitteri so posneli videospot za skladbo Run For Your Life z novega studijskega albuma The Nature of The Beast, ki bo izšel 12. oktobra pri založbi Frontiers Music.

Kitarskemu virtuozu Chrisu Impellitteriju (Animetal USA, ex-Vice), vokalistu Robu Rocku (ex-M.A.R.S., ex-Axel Rudi Pell, ex-Warrior, ex-Vice) in basistu Jamesu Pulliju se je tokrat v studiu pridružil bobnar Jon Dette (Animetal USA, ex-Testament, ex-Evildead, ex-HavocHate, ex-Killing Machine, ex-Temple Of Brutality).

20. 7. 2018

Impellitteri predstavljajo skladbo Run For Your Life s prihajajočega studijskega izdelka The Nature Of The Beast, ki bo izšel 12. oktobra opri založbi Frontiers Records.

Tracklista je sledeča:
Hypocrisy
Masquerade
Run For Your Life
Phantom Of The Opera
Gates Of Hell
Wonder World
Man Of War
Symptom Of The Universe (priredba Black Sabbath)
Do You Think I'm Mad
Fire It Up
Kill The Beast
Shine On

24. 4. 2017

Metal Church se je na bobnih pridružil Stet Howland (ex-W.A.S.P., ex-Impellitteri, ex-Belladonna), s katerim bodo čez poletje nastopili tudi na številnih festivalih po Evropi.

Skupina bo v petek pri založbi Rat Pak Records izdala koncertni album Classic Live, ki je bil posnet na lanski turneji, kot bonus track pa so dodali še novo studijsko verzijo skladbe Fake Healer, v kateri si vokale delita Mike Howe in Todd La Torre iz Queensrÿche.

9. 9. 2016

Legendarni rock pevec Graham Bonnet (ex-Rainbow, ex-Michael Schenker Group, ex-Alcatrazz, ex-Impellitteri) bo 4. novembra pri založbi Frontiers Music izdal novi studijski album z naslovom The Book, ki poleg enajstih povsem novih skladb na drugem disku prinaša tudi številne na novo posnete klasike. Tracklista je sledeča:

Disk 1:
Into The Night
Welcome To My Home
Earth's Child (I Am Your Son)
Rider
Dead Man Walking
Strangest Day
The Dance
Where Were You?
The Book
Everybody Wants To Go There
California Air

Disk 2:
Eyes Of The World
All Night Long
Lost In Hollywood
Since You Been Gone
Night Games
S.O.S.
Assault Attack
Dancer
Desert Song
Island In The Sun
Hiroshima Mon Amour
God Blessed Video
Will You Be Home Tonight
Witchwood
Stand In Line
Here Comes The Night (Down Without A Fight)

Graham Bonnet Band sestavljajo Graham Bonnet na vokalu, Conrado Pesinato (Stardust Reverie) na kitari, Jimmy Waldo (ex-Alcatrazz) na klaviaturah, Beth-Ami Heavenstone (ex-Hardly Dangerous) na basu in Mark Zonder (Warlord, ex-Fates Warning) na bobnih.

12. 5. 2016

Skupina Four By Fate, ki jo sestavljajo vokalist/kitarist Tod Howarth (ex-Frehley's Comet, ex-Cheap Trick), basist John Regan (ex-Frehley's Comet), bobnar Rob Affuso (ex-Skid Row) in kitarist Patrick James Gasperini (Pound, Flywheel), bo 3. junija pri The End Records/Amazing Records izdala debitantski album z naslovom Relentless.

Pri nastajanju albuma so sodelovali tudi bobnar Stet Howland (ex-W.A.S.P., ex-Lita Ford, ex-Impellitteri, ex-Killing Machine), kitarist Sean Kelly (ex-Helix, ex-Crash Kelly) in lani preminuli AJ Pero (ex-Twisted Sister, ex-Adrenaline Mob). Slednji je posnel bobne za šest skladb, kar naj bi bili tudi njegovi zadnji posnetki na splošno.

23. 3. 2016

Iced Earth so tretji in zadnji potrjeni headliner festivala Bang Your Head, ki se bo odvijal od 14. do 16. julija v nemškem kraju Balingen. Tako se pridružujejo Slayer in Twisted Sister, družbo pa jim bodo delali še Carcass, Testament, Uriah Heep, Grave Digger, Candlemass, Metal Church, Dragonforce, Nazareth, The Dead Dasies, Great White, Tankard, Girlschool, Crematory, Equilibrium, Ektomorf, Sacred Reich, Tyketto, Impellitteri, Threshold, Unleashed, Dare, Delain, Freedom Call, Manilla Road, Leatherwolf, Satan, Battle Beast, Tigertailz, Babylon A.D., Night Demon, Stallion, Black Trip in Warpath.
Za ogrevanje bodo dan prej poskrbeli Overkill, Rage, Sodom in Nitrogods.

19. 11. 2015

Impellitteri so posneli že četrti videospot z novega studijskega albuma Venom, ki je izšel marca letos pri založbi Frontiers Music, tokrat za skladbo Face The Enemy.

21. 5. 2015

Impellitteri so posneli videospot za komad We Own The Night, ki se nahaja na aktualnem albumu Venom. /T.U./

Avtorica: Tina Urek
21. 4. 2015

Impellitteri so objavili video za skladbo Empire Of Lies z danes izdanega albuma z naslovom Venom. /P.G./

30. 3. 2015

Spodaj si lahko ogledate videospot za naslovni komad prihajajočega albuma zasedbe Impellitteri z naslovom Venom. /T.U./

Avtorica: Tina Urek
ZADNJE OBJAVE
Galerija
30. 4. 2024
Srd / Ater Era / Britof
Galerija
29. 4. 2024
Inquisition / Demonical
Reportaža
29. 4. 2024
Srd / Ater Era / Britof
Galerija
29. 4. 2024
Srd / Ater Era / Britof / Ayd
Reportaža
26. 4. 2024
Srd / Ater Era / Britof / Ayd
Galerija
26. 4. 2024
Northern Revival
Reportaža
25. 4. 2024
Dust Bolt / Mortal Strike / Vinegar Hill / Torture Slave
Galerija
25. 4. 2024
Heedless Elegance / NIAMH / Life On Display
KONCERTI & FESTIVALI
30. 4. 2024
The Ossuary, Motorowl, Wizard Master, Chains
Jugend- und Kulturzentrum Explosiv, Gradec, Avstrija
2. 5. 2024
Sedem Minut Strachu, Usnu?, Urethra
Jalla Jalla, Metelkova, Ljubljana
3. 5. 2024
Heavy Psych Sounds Fest Italy 2024
Teatro Miela, Trst, Italija
3. 5. 2024
Keep of Kalessin, Hate, Kamra
TrainStation SubArt, Kranj
3. 5. 2024
Negative Slug, Her Highness, Béton Brut
Dva Osam, Zagreb, Hrvaška
3. 5. 2024
Angel’s Ex, Defy
Orto Bar, Ljubljana