VROČE NOVICE

ISKANE NOVICE
4. 11. 2022

Defleshed predstavljajo video za skladbo Heavy Haul s svežega albuma z naslovom Grind Over Matter.

2. 11. 2022

Švedski thrash/death metalci Defleshed so v celoti objavili svoj šesti album Grind over Matter.

22. 9. 2022

Thrash/death metalci Defleshed so posneli videospot za naslovni komad prihajajočega albuma Grind Over Matter, ki je bandov šesti po vrsti. Izšel bo 28. oktobra pri založbi Metal Blade, prinaša pa naslednje komade:

Bent Out of Shape
Grind Over Matter
One Grave to Fit Them All
Heavy Haul
Dear Devil
Staring Blind
Blood Well Spent
Unburdened by Genius
Behind Dead Eyes
Blast Beast
Last Nail in the Coffin

17. 12. 2021

Britanska death metal zasedba As The World Dies predstavlja naslovno skladbo As The World Dies s prihajajočega samonaslovljenega prvenca, ki naj bi izšel v kratkem pri založbi Transcending Obscurity Records. Na albumu na gostujočih vokalih sodelujejo tudi Karl Willets (Memoriam, ex-Bolt Thrower), David Ingram (Benediction, ex-Bolt Thrower), Kam Lee (Massacre, ex-Death), Gustaf Jorde (Defleshed) in drugi.

As The World Dies trenutno sestavljajo vokalist Jay »Crikey« Price, kitarist Scott Fairfax (Massacre, Memoriam, ex-Cerebral Fix), bobnar Chris McGrath (Ashen Crown), basist Bill Richmond (Pemphigoid) in kitarist/vokalist Ash Cotterill (Pemphigoid).

3. 8. 2021

Švicarsko-nemška brutal death metal skupina Slamentation predstavlja single Kellergrab s prihajajočega splita, ki ga bo 26. avgusta izdala pri založbi Vicious Instinct Records skupaj z Defleshed & Gutted, Devour The Unborn, Slamentation in Inhuman Atrocities ter nosi naslov Excruciating Malformations of Abhorrent Descent.

9. 3. 2021

Povratniki Defleshed so razkrili naslovnico za prihajajoči studijski album Fleshless And Wild, ki jo je ustravil Per Micael Nyberg.

12. 2. 2021

Švedski death metal veterani Defleshed se po 16 letih vračajo z videospotom za novo skladbo Fleshless And Wild, ki naj bi aprila izšla tudi na 7" singlu.

Skupino trenutno sestavljajo kitarist Hell Y. Hansen (Valley Of The Dead, ex-Convulsion, ex-The Duskfall), vokalist/basist Gustaf Jorde (Valley Of The Dead, ex-Crematorium, ex-Evocation) in bobnar Matte Modin (Firespawn, Raised Fist, ex-Dark Funeral, ex-Sarcasm).

19. 11. 2020

Tukaj lahko prisluhnete skladbi Defleshed s prihajajočega albuma švedskih death metal ekstremistov Revolting z naslovom The Shadow At The World's End, ki bo izšel 27. novembra pri založbi Transcending Obscurity Records.

12. 9. 2014
Fireborn, novi švedski death metal projekt, ki ga sestavljajo Lars Göran Petrov (Entombed) na vokalu, Victor Brandt (Entombed) in Fredrik Folkare (Unleashed, Necrophobic) na kitarah ter Alex Friberg (Necrophobic) na basu, so naznanili, da se jim je pridružil Matte Modin (Dark Funeral, Defleshed). Zasedba trenutno dela na svojem debitantskem albumu, za pokušino pa že lahko prisluhnete demo posnetkom skladb The Emperor, Shadow Realms in Lucifer Has Spoken. /J.G./

Avtor: Gorjanec
17. 3. 2006
Paul "Themgoroth" Mäkitalo (ex-Dark Funeral, Infernal), Gustaf Jorde (ex-Defleshed), Peter Tuthill (ex-Construcdead, Dog Faced Gods) In Stefan Norgren (Eternal Oath) so se združili v novem bandu Nailstate. /M.P./

15. 11. 2005
Švedi Defleshed so se odločili, da prenehajo z delovanjem. 25. decembra bodo v mestu Uppsala odigrali poslovilni koncert, ker pa še niso bili v ZDA, bi radi naslednje leto aprila z Dismember odigrali še ameriško turnejo. To pa je odvisno od njihove ameriške založbe. /S.P./

24. 10. 2005
Defleshed so tukaj objavili video za Grind and Rewind. /S.P./

28. 4. 2005
Defleshed so posneli videospot za skladbo Grind and Rewind. /M.P./

26. 11. 2004
Defleshed so objavili track listo novega albuma May the Flesh Be With You, ki izide 21. marca pri Regain Records: Stripped to the Bone, Abstinence for Turbulence, Chain Reaction, Reclaim the Beat, Grind and Rewind, Under Destruction, Red Hot, Bulldozed (Back to Basic), Ignorance is Bliss, May the Flesh be with You, Needless to Pray, Aggroculture, Over and Out. /M.P./

11. 11. 2004
Defleshed se danes vračajo v studio posnet vokale za svoj peti album May the Flesh Be With You, ki izide 20. marca pri Regain Records. Na njem bo tudi Mötley Crüe priredba Red Hot. /M.P./

KONCERTI & FESTIVALI
16. 5. 2024
Steelfest 2024
Villatehdas, Hyvinkää, Finska
16. 5. 2024
Seventh Station, Mind Juice
MC Pekarna, Maribor
16. 5. 2024
Ancst, Survived by Nothing, Omča
AKC Attack, Medika, Zagreb, Hrvaška
17. 5. 2024
Dobrodelni koncert: Guni, Brutart, Jar of Flies, Enštalc
Kolpern, Jesenice
18. 5. 2024
Vratolom: Warm Up
Jalla Jalla Akc Metelkova, Ljubljana
18. 5. 2024
Ralu, Relentless Youth
Mladinski center Postojna, Postojna