VROČE NOVICE

ISKANE NOVICE
29. 5. 2023

Irsko-islandska black metal zasedba Slidhr se je vrnila k založbi Debemur Morti Productions, kjer je točno pred desetimi leti, se pravi 24. maja 2013, izdala prvenec Deluge. Nov plošček bo nosil naslov White Hart! in bo nasledil drugi album The Futile Fires of Man iz leta 2018. Več informacij sledi.

30. 9. 2022

Sodom so objavili besedilni video za skladbo After the Deluge, ki se nahaja na prihajajočem albumu z naslovom 40 Years at War - The Greatest Hell of Sodom. Komad je leta 1985 napisal pred kratkem preminuli Ahäthoor (Uwe Christoffers), plošček pa bo na policah trgovin 28. oktobra. 

9. 9. 2022

Konec avgusta je francoska grindcore/hardcore/crust/black metal zasedba Pilori izdala drugi album Quand bien même l'enfer et le déluge s'abattraient sur nous, ki ga ponuja v posluh na Bandcampu.

24. 8. 2022

Death metal morbidneži Escarnium iz brazilskega Salvadorja na portalu No Clean Singing ponujajo v posluh Deluged in Miasma, že drugo skladbo s prihajajočega tretjega albuma Dysthymia, ki bo izšel 9. septembra na založbi Redefining Darkness.

10. 8. 2022

Nemški thrash velikani Sodom, ki bodo naslednji konec tedna nastopili v naši bližini na avstrijskem festivalu Kaltenbach Open Air 2022, ob 40. obletnici delovanja napovedujejo izid jubilejnega albuma z naslovom 40 Years At War - The Greatest Hell Of Sodom. Album bo izšel 28. oktobra pri založbi Steamhammer/SPV in bo zajemal 17 komadov iz celotnega obdobja delovanja banda, ki pa so bili ponovno posneti v trenutni postavi:

Sepulchral Voice
After The Deluge
Electrocution
Baptism Of Fire
Better Off Dead
Body Parts
Jabba The Hut
Gathering Of Minds
That's What An Unknown Killer Diarized
Book Burning
Genocide
City Of God
Ashes To Ashes
In War And Pieces
S.O.D.O.M.
Caligula
Euthanasia

20. 7. 2022

Brazilski death metalci Escarnium na portalu Invisible Oranges predstavljajo komad Far Beyond Primitive s prihajajočega albuma Dysthymia, ki bo 9. septembra izšel pri založbi Redefining Darkness Records. Dysthymia bo bandov tretji studijski dolgometražec in prinaša naslednje komade:

Inglorious Demise
Far Beyond Primitive
Deluged in Miasma
Anguish ad Nauseum
Dysthymia
Into the Grave (priredba Grave)

29. 6. 2022

Portugalski black metalci Gaerea se vračajo z novim singlom Salve, ki naj bi bil objavljen danes tekom dneva (klik za dražilec). Gre za prvi single s prihajajočega albuma Mirage, ki bo izšel 23. septembra pri založbi Season Of Mist in bo obsegal naslednje komade:

Memoir
Salve
Deluge
Arson
Ebb
Mirage
Mantle
Laude
Dormant (bonus track)

5. 11. 2021

Thrash metal dvojec Varnok je izdal video za komad The Deluge of Fire, ki ga najdete na aktualnem EP-ju Anthropogenic.

16. 8. 2021

Ameriški thrash metalci Varnok napovedujejo EP z naslovom Anthropogenic, ki bo izšel 1. oktobra v samozaložbi. Tracklista je naslednja:

Who Goes There
Tickling the Dragon's Tail
Anticop
Transient Beings
Revenant
The Deluge of Fire

12. 10. 2020

V petek so organizatorji festivala Metaldays najavili, da so se naboru nastopajičih naslednje leto pridružili Anthrax, Paradise Lost, Perturbator, Déluge in Jegulja.

V prodaji je še zadnjih 600 vstopnic.

22. 9. 2020

Francoski black metal/posthardcore band Déluge, ki je junija prešel pod okrilje založbe Metal Blade, predstavlja Opprobre, prvi single s prihajajočega albuma Ægo Templo. Band je poleg tega že razkril naslovnico albuma, ki jo je izdelal Valnoir (Metastazis).

17. 6. 2020

Švedska black 'n' roll zasedba The Vice je podpisala za založbo Noble Demon Records, pri kateri bo 7. avgusta izdala nov album z naslovom White Teeth Rebellion. Za naslovno skladbo White Teeth Rebellion, ki je obenem tudi prvi single z albumu, skupina že predstavlja videospot.

White Teeth Rebellion prinaša sledeče skladbe:
Tremors
A Barren State
White Teeth Rebellion
Empty Halls
Run To Seed
Cradle And To Ease
To Each His Own
Antizeit
Deluge

16. 4. 2019

Avstralska stoner rock zasedba Giant Dwarf je nedavno izdala samonaslovljeni studijski prvenec, kateremu lahko v celoti prisluhnete na tej povezavi. Fuzz rock čudaki iz Pertha svoje vplive očitno črpajo iz sredine 90-ih, tako da so asociacije na razne Kyuss in zgodnje Queens Of The Stone Age povsem na mestu.

Tracklista je sledeča:
Golden Walrus
Black Thumb
Disco Void
Kepler
Repeat After Defeat
Strange Wool
High Tide Blues
The Deluge

27. 8. 2018

Švedski melodični death metalci Imperial Domain predstavljajo videospot za skladbo The Future Is Lost z najnovejšega albuma The Deluge, izdanega v začetku avgusta pri založbi Inverse Records.

27. 9. 2017

Založba Les Acteurs de l'Ombre Productions je objavila kratek video intervju s francosko posthardcore/black metal zasedbo Déluge, ki je letos nastopila na festivalu Hellfest v mestu Clisson v Franciji.



ZADNJE OBJAVE
KONCERTI & FESTIVALI
25. 5. 2024
Rammstein
Ušće, Beograd, Srbija
25. 5. 2024
AC/DC
RCF Arena, Reggio Emilia, Italija
25. 5. 2024
From Goat to Death: Athiria, Cold December, Darkfall, Fallen Utopia, Scion Of Darkness
Alpen-Adria-Platz 1, Celovec, Avstrija
26. 5. 2024
2x Metallica v Münchnu
Olympiastadion, München, Nemčija
29. 5. 2024
Metallica
Ippodromo Snai La Maura, Milano, Italija
31. 5. 2024
Britof, Jegulja
Dvorana KS Podlubnik - Stara Loka, Škofja Loka