VROČE NOVICE

ISKANE NOVICE
30. 1. 2024

Avstralska hard rock zasedba Shotgun Mistress je objavila videospot za sveži single Jude Judas. Single je del prihajajočega albuma Kings Of The Revolution.

25. 1. 2024

Bruce Dickinson je objavil videospot za single Rain on the Graves s prihajajočega albuma The Mandrake Project, ki ga bo 1. marca izdal pri založbi BMG. Album prinaša te skladbe:

Afterglow of Ragnarok
Many Doors to Hell
Rain on the Graves
Resurrection Men
Fingers in the Wounds
Eternity Has Failed
Mistress of Mercy
Face in the Mirror
Shadow of the Gods
Sonata (Immortal Beloved)

7. 1. 2022

Nemški heavy metalci Tension bodo konec meseca pri založbi Dying Victims Productions izdali debitantski album z naslovom Decay, ki prinaša naslednje skladbe:

Open the Gates
Higher Power
Hellflight
Cosmic Gaze
Age of the Stars
Black Knights
Mooncrusher
Mistress
Earth Crisis

18. 11. 2021

Nemški simfoničarji Hel's Throne so posneli besedilni video za pesem Mistress of Eternity, ki se nahaja na bandovem edinem albumu Ravens Flight.

30. 9. 2021

Britanski stoner rockerji Sky Valley Mistress so objavili videospot za nov single She Is So z aktualnega debitantskega albuma Faithless Rituals, izdanega marca lansko leto pri založbi New Heavy Sounds.

13. 8. 2021

Francoska stoner/desert rock zasedba Electric Mistress je nedavno izdala svoj drugi EP z naslovom Mind Trip, ki ga lahko v celoti preverite na Bandcampu.

Tracklista je sledeča:
Intro
Introspection
Queen Of Sound
Mind Trip
Merry-Go-Round
Electric Woman
Tec'h

12. 8. 2021

Pri Weedian so postregli z novo kompilacijo Trip To France, ki omogoča obširen vpogled v francosko stoner rock in doom metal sceno, in sicer s skupinami, kot so Appalooza, Mars Red Sky, Deathbell, The Necromancers, Huata, Stonebirds, Conviction, Birds Of Nazca, Deadly Vipers, Electric Mistress, Cult Of Occult, Witchfinder, Goatfather, Hermit's Weedsom, Hadewijch, Occult Hand Order in številne druge. Spremno besedo je prispeval Florian Kaleidyscope (La Planeète du Stoner Rock).

4. 8. 2021

Ameriški doom rockerji Embr so posneli videospot za prvi single in otvoritveno skladbo Vesuvius s prihajajočega EP-ja z naslovom 1021, ki bo izšel 3. septembra pri New Heavy Sounds.

Novi EP je iz serije limitiranih izdaj ob 10. obletnici založbe New Heavy Sounds, ob kateri se bosta z novim materialom praznovanju priključili tudi skupini Tenebra in Sky Valley Mistress.

26. 11. 2020

Avstralska hard rock zasedba Shotgun Mistress je objavila videospot za sveže izdani single Collide.

Avtorica: Tina Urek
27. 3. 2020

Britanska stoner/hard rock zasedba Sky Valley Mistress je prejšnji teden pri založbi New Heavy Sounds izdala debitantski album z naslovom Faithless Rituals, ki ga lahko v celoti preverite na njihovem Bandcampu. Album je bil posnet v razvpitem studiu Rancho De La Luna sredi kalifornijske puščave, kjer je za produkcijo poskrbel Dave Catching iz Queens Of The Stone Age in Eagles Of Death Metal, ki se je skupini v dveh skladbah pridružil tudi na kitari.

Faithless Rituals ponuja naslednje skladbe:
A Faithless Ritual (feat. Dave Catching)
You Got Nothin'
Lost In Shock
Punk Song
It Won't Stop
Skull & Pistons (feat. Dave Catching)
She Is So
Blue Desert
Electric Church

Sky Valley Mistress so pred tem posneli tudi videospot za skladbo Skull & Pistons, ki je na ogled spodaj.

30. 7. 2019

Pevec David Ingram (Down Among The Dead Men, Echelon, Ursinne, ex-Bolt Thrower) se je vrnil v legendarno zasedbo Benediction, od katere se je po enaindvajsetih letih poslovil Dave Hunt (Anaal Nathrakh, ex-Dethroned, ex-Mistress). Prav tako je do menjave prišlo na bobnarskem stolčku, na katerem po novem sedi Giovanni Durst (Hiss Of Atrocities, Monument, Omicida, ex-White Wizzard).

6. 3. 2019

Nemški heavy rockerji Mount Atlas bodo 10. maja pri založbi H42 Records izdali novi EP, ki nosi naslov Mistress. Preko spletnega portala The Obelisk lahko že premierno prisluhnete skladbi The Unknown.

15. 2. 2019

Stoner metal/sludge kolektiv Asthma Castle, v katerem so moči združili člani Pig Destroyer, Misery Index, Integrity in Scour, bo 15. marca pri Hellmistress Records izdal debitantski album z naslovom Mount Crushmore. Na tej povezavi lahko za pokušino že prisluhnete naslovni skladbi prihajajočega prvenca.

Na Mount Crushmore se nahajajo sledeče skladbe:
The Incline Of Western Civilization
Mount Crushmore
Here Come The Black Ship
Methlehem
Brazilian Catbox Incident
The Book Of Duderonomy

15. 10. 2018

Zasedba Solfernus je posnela videospot za komad Mistresserpet, ki se nahaja na sveže izdanem albumu Neoantichrist. 

 

 

 

 

Avtorica: Tina Urek
18. 6. 2018

Marielle Tengström iz švedske zasedbe Rebel Mistress je pod imenom Marielle objavila videospot za svoj prvi solo single z naslovom Bad Memory. Rock pevka Marielle Tengström, ki trenutno živi v Stockholmu, je med drugim tudi TV voditeljica, model in podcasterka.

ZADNJE OBJAVE
KONCERTI & FESTIVALI
24. 5. 2024
2x Metallica v Münchnu
Olympiastadion, München, Nemčija
24. 5. 2024
ODPOVEDANO! Kramp fest 2024
Bajer, Godovič
24. 5. 2024
Lastminit Kramp v Jalli: Água, The Kripless
Jalla Jalla, Metelkova, Ljubljana
25. 5. 2024
Rammstein
Ušće, Beograd, Srbija
25. 5. 2024
AC/DC
RCF Arena, Reggio Emilia, Italija
25. 5. 2024
From Goat to Death: Athiria, Cold December, Darkfall, Fallen Utopia, Scion Of Darkness
Alpen-Adria-Platz 1, Celovec, Avstrija