VROČE NOVICE

ISKANE NOVICE
24. 10. 2023

Italijanska založba Time To Kill Records bo izdala kompilacijo z naslovom Mesmerized - A Tribute to Celtic Frost. Ta bo vsebovala šest priredb kultne švicarske zasedbe:

Barbarian - A Kiss or a Whisper
Bunker 66 - Juices Like Wine
CO2 - I Won’t Dance
Doomraiser - Procreation of the Wicked
Kryptonomicon - Morbid Tales
Necrodeath - Necromantical Screams

14. 11. 2022

Italijanski black/thrash metalci Necrodeath so posneli videospot za komad Oomny Oness prihajajočega albuma Singin' in the Pain, katerega seznam pesmi je takšen:

Gang Fight
Transformer Treatment
The Sweet Up and Down
Redemperdition
Delicious Milk Plus
655321
The (In)sane Ultraviolence
Oomny-Ones
Anti-Hero

4. 10. 2022

Italijanski black/thrasherji Necrodeath bodo po letošnjem singlu Transformer Treatment / Come to the Sabbath novembra izdali še svoj trinajsti album. Ta bo nosil naslov Singin' In the Pain in bo izšel pri Time To Kill Records. Več informacij sledi.

18. 3. 2022

Italijanski black/thrasherji Necrodeath s singlom Transformer Treatment najavljajo EP z naslovom Transformer Treatment / Come to the Sabbath. Ta bo izšel 30. marca preko Time To KIll Records, spodaj pa lahko preverite besedilni video omenjenega singla.

22. 1. 2020

Italijanska gothic/progressive/doom zasedba Inno, ki jo sestavljajo nekateri bivši oziroma sedanji člani Fleshgod Apocalypse, Novembre, Hour Of Penance, Riti Occulti in The Foreshadowing, bo 28. februarja pri Time To Kill Records izdala svoj debitantski album z naslovom The Rain Under. Album je producirala skupina sama, medtem ko sta za miks poskrbela Marco Mastrobuono (Fleshgod Apocalypse, Hour Of Penance) in Giuseppe Orlando (DGM, Necrodeath, Doomraiser), mastering pa so zaupali priznanemu danskemu producentu Jacobu Hansenu (Katatonia, Volbeat, Epica).

The Rain Under ponuja naslednje skladbe:
Suffocate
The Hangman
Pale Dead Sky
The Last Sun
Night Falls
To Go Astray
Goliath
Scorched
Misericordia
High Hopes (priredba Pink Floyd)

27. 3. 2017

Cadaveria so objavili novi single Dominion Of Pain, ki se nahaja na njihovem aktualnem split EP-ju s skupino Necrodeath z naslovom Mondoscuro. Tukaj lahko prisluhnete tudi predhodnemu singlu, priredbi Type O Negative klasike Christian Woman.

31. 5. 2016

Skupini Cadaveria in Necrodeath bosta v prihodnjih mesecih pri založbi Black Tears Records izdali split EP z naslovom Mondoscuro. Na novem studijskem izdelku naj bi se znašle tako nove skladbe kot tudi priredbe, obljubljajo pa tudi številne izmenjave.

6. 5. 2016

Leto in pol po izidu zadnjega albuma z naslovom Silence se italijanska horror metal zasedba Cadaveria ponovno mudi v studiu, kjer bo začela z delom na novem EP-ju. Na prihajajočem studijskem izdelku skupine, ki letos praznuje 15. obletnico delovanja, bodo sodelovali tudi legendarni thrasherji Necrodeath, s katerimi si delijo tudi dva člana. Obe dve zasedbi sta pred kratkim podpisali za založbo Black Tears Records, pri kateri bo omenjeni EP tudi izšel.

4. 3. 2016

Portugalska black/doom metal zasedba Vaee Solis je na Bandcampu v obliki EP-ja Oppositional Lucent objavila reinterpretacije štirih skladb z lanskega prvenca Adversarial Light, kot so si jih zamislili Necro Deathmort, ATILA, André Coelho in Ricardo Remédio. EP lahko snamete brezplačno, tracklista pa je naslednja:

Saturn´s Storm (Necro Deathmort)
Ennoia (ATILA)
Feral Isolation (André Coelho)
♎ (Ricardo Remédio)

2. 3. 2016

Decembra lani je pri Diamonds Productions izšel drugi album italijanskega power metal projekta Odyssea, ki ga je osnoval Pier Gonella (Mastercastle, Necrodeath, Perseo Miranda). Naslovljen je Storm, celega pa lahko preverite na Bandcampu.

9. 4. 2014
Italijanski black/thrasherji Necrodeath bodo 13. maja izdali enajsti dolgometražni album, ki bo nosil naslov The 7 Deadly Sins in vključeval naslednje komade:
Sloth
Lust
Envy
Pride
Wrath
Gluttony
Greed
Thanatoid (bonus komad)
Graveyard Of The Innocents (bonus komad)
/Z.K./

Avtorica: Zara Kastelič
7. 4. 2014
Necrodeath so objavili napovednik za svoj prihajajoči album The 7 Deadly Sins, ki bo izšel 13. maja pri založbi Scarlet Records. /J.G./

Avtor: Gorjanec
19. 3. 2014
Italijanski black/thrasherji Necrodeath so objavili video za novi single z naslovom Wrath. Ta bo vključen v prihajajoči album zasedbe, The 7 Deadly Sins, ki bo izšel 13. maja pri Scarlet Records. /Z.K./

Avtorica: Zara Kastelič
2. 11. 2012
Italijanskim veteranom Vanexa se je pridružil kitarist Pier Gonella (Necrodeath, Mastercastle, ex Labyrinth, ...). /P.G./

4. 11. 2011

Dirty Skunks spročajo: "Samo še danes sprejemamo rezervacije za sobotni koncert s kultnimi Necrodeath, Woli Wo in Vasectomy v Orto baru. Rezervirate lahko preko obrazca na www.dirtyskunks.org. Vstopnina z rezervacijo je 12 eurov, brez rezervacije pa 15 eurov. Koncert se začne ob 21:10 in konča ob polnoči! Necrodeath so old-school poslastica za vsakega oboževalca Slayer, Possessed, Kreator, Celtic Frost, Venom, Bathory ... Gre za enega izmed najstarejših ekstremnih metal bandov v Italiji (1984). Vabljeni razgibat vratne mišice!"

21:00 vrata
21:10 Vasectomy
22:00 Woli Wo
23:00 Necrodeath

KONCERTI & FESTIVALI
28. 4. 2024
Nanowar of Steel
Rockhouse, Salzburg, Avstrija
28. 4. 2024
Marduk, Origin, Doodswens
Jugend- und Kulturzentrum Explosiv, Gradec, Avstrija
28. 4. 2024
Bongzilla, Kadabra, Bongorodica
Klub Močvara, Zagreb, Hrvaška
29. 4. 2024
Wizard Master, Chains
Channel Zero, Metelkova, Ljubljana
30. 4. 2024
The Ossuary, Motorowl, Wizard Master, Chains
Jugend- und Kulturzentrum Explosiv, Gradec, Avstrija
2. 5. 2024
Sedem Minut Strachu, Usnu?, Urethra
Jalla Jalla, Metelkova, Ljubljana