VROČE NOVICE

ISKANE NOVICE
5. 12. 2023

Pred nekaj dnevi je Ozzy Osbourne praznoval svoj 75. rojstni dan. Ob tej priložnosti so Powerwolf posneli priredbo klasike Bark At The Moon.

Avtorica: Tina Urek
8. 11. 2023

Nemški power metalci Powerwolf se naslednje leto odpravljajo na turnejo po stari celini. Kot še napovedujejo, naj bi to bila njihova največja headlinerska turneja do zdaj. Z njimi se bodo na pot podali stanovski kolegi Hammerfall in škratje Wind Rose. Nam najbližje se bo turneja ustavila v dunajskem Gasometru, ostale datume pa najdete na priloženi sliki.

Powerwolf prav tako za naslednje leto napovedujejo nov dolgometražec, podrobnosti pa žal še niso znane.

12. 10. 2023

Power metalci Powerwolf predstavljajo najnovejši video za pesem Wolves Of War z zadnje izdaje, kompilacije z naslovom Interludium.

4. 4. 2023

Mednarodna power metal zasedba Warkings je priredila skladbo Armata Strigoi nemških kolegov Powerwolf, za katero je objavila besedilni video. Omenjena priredba je ena od dveh bonus skladb z aktualnega albuma Morgana.

2. 3. 2023

Power metalci Powerwolf predstavljajo single No Prayer At Midnight, za katerega so posneli tudi video. Aprila bo zasedba izdala album Interludium.

10. 2. 2023

Nemški power metalci Powerwolf so priredili legendarno pesem Poison, ki jo v originalu izvaja Alice Cooper.

In ne pozabimo: aprila nas čaka njihova kompilacija Interludium.

6. 1. 2023

Bavarski folk metalci Feuerschwanz so pripravili besedilni video za priredbo klasike The Final Countdown. Ta je konec decembra lani izšla pri založbi Napalm Records na kompilaciji Todsünden, na kateri so še priredbe skladb ABBA, Amon Amarth, Bloodhound Gang, Deichkind, Die Ärzte, Die Toten Hosen, Eda Sheerana, Ghost, Manowar, O-Zone, Powerwolf, Rammstein, Sabaton, Seeed in The Weeknd.

30. 11. 2022

Power metal zasedba Powerwolf za naslednje leto pripravlja izid najnovejšega albuma Interludium. Ta naj bi luč sveta ugledal 7. aprila, njegovo izdajo pa naj bi pospremili dve prav posebni izdaji, in sicer album priredb z naslovom Communio Lupatum II in orkestralna različica prihajajočega ploščka, ki bo nosila naslov Interludium Orchestrale. Album Interludium bo zajemal naslednje komade:

Wolves Of War
Sainted by the Storm
No Prayer At Midnight
My Will Be Done
Altars On Fire
Wolfborn
Stronger Than The Sacrament
Living On A Nightmare
Midnight Madonna
Bête du Gévaudan

10. 11. 2022

Power metalci Warkings so izdali video za skladbo Hellfire, ki se bo nahajala na novem albumu Morgana, ki izide jutri preko Napalm Records.

V živo jih lahko ujamate naslednji četrtek, 17. novembra, na Dunaju, kjer bodo predvozači skupinama Powerwolf in Dragonforce v okviru turneje Wolfsnächte 2022.

13. 10. 2022

Power metalci Powerwolf pred evropsko turnejo, ki se bo začela novembra, objavljajo nov single z naslovom My Will Be Done. Prav tako bo zasedba 11. novembra izdala nov album z naslovom Missa Cantorem II, na katerem bodo različne vokalistke in vokalisti na novo interpretirali zadnjo izdajo Call of the Wild. Video za komad My Will Be Done pa si lahko ogledate spodaj.

23. 9. 2022

Epica bodo 11. novembra izdali EP z naslovom The Alchemy Project, ki prinaša naslednje skladbe:

The Great Tribulation
Wake the World
The Final Lullaby
Sirens - Of Blood and Water
Death Is Not the End
Human Devastation
The Miner

Na ploščku gostujejo Francesco Paoli (Fleshgod Apocalypse), Phil Lanzon (Uriah Heep), Tommy Karevik (Kamelot), Jørgen Munkeby (Shining), Charlotte Wessels (ex-Delain), Myrkur, Frank Schiphorst (Mayan), Björn »Speed« Strid (Soilwork), Henri Sattler (God Dethroned), Sven de Caluwé (Aborted), Asim Searah (Damnation Plan), Niilo Sevänen (Insomnium) ter Roel van Helden (Powerwolf). Za skladbo The Final Lullaby (ft. Shining) so že objavili video.

18. 7. 2022

Power metalci Powerwolf in Hansi Kürsch (Blind Guardian) so skupaj posneli naslovno pesem albuma Call of the Wild. Album je izšel lani pri Napalm records.

11. 7. 2022

Nemci Powerwolf so v petek izdali koncertni album z naslovom The Monumental Mass: A Cinematic Metal Event in hkrati objavili videospot za skladbo Demons Are A Girl's Best Friend s tega.

10. 6. 2022

Powerwolf predstavljajo video za skladbo Glaubenskraft s prihajajočega koncertnega albuma z naslovom The Monumental Mass: A Cinematic Metal Event, ki bo izšel 7. avgusta pri založbi Napalm Records.

10. 5. 2022

Nemški Powerwolf so objavili videospot za pesem Venom Of Venus, s katero napovedujejo live album The Monumental Mass: A Cinematic Metal Event, ki ga že lahko prednaročite tukaj.

KONCERTI & FESTIVALI
14. 5. 2024
Cultura Tres
Vintage Industrial Bar, Zagreb, Hrvaška
16. 5. 2024
Steelfest 2024
Villatehdas, Hyvinkää, Finska
16. 5. 2024
Seventh Station, Mind Juice
MC Pekarna, Maribor
16. 5. 2024
Ancst, Survived by Nothing, Omča
AKC Attack, Medika, Zagreb, Hrvaška
18. 5. 2024
Vratolom: Warm Up
Jalla Jalla Akc Metelkova, Ljubljana
18. 5. 2024
Ralu, Relentless Youth
Mladinski center Postojna, Postojna