Na današnji dan
1982
Luč sveta ugleda single The Number of the Beast zasedbe Iron Maiden
NAGRADNE IGRE
PARTNERJI
Oddaja z metal muziko
Specialisti za Metal!
Letni koncertni cikel

VROČE NOVICE

ISKANE NOVICE
5. 12. 2023

Zasedba Pathology je prekinila sodelovanje z Nuclear Blast Records in se pridružila založbi Agonia Records. Pri tej bo prihodnje leto izdala svoj 12. studijski album.

Avtorica: Tina Urek
6. 1. 2023

Nemški death metalci Magefa so danes izdali single Pathology Calls, ki so ga pospremili z besedilnim videom.

30. 5. 2022

Finski melodični black metalci A Lie Nation razkrivajo pesem God Of This Age, ki je del njihovega prihajajočega albuma Sociopathology. Ta bo izšel 1. julija pri Inverse Records in bo obsegal osem pesmi:

Ihmisen Projektio
Underton
Scum
While Our Wounds Gently Bleed
21st
Nothing Has a Meaning
God of This Age
Conclusion Of A Thought

25. 11. 2021

Brutalneži Pathology so posneli videospot za komad A Pound of Flesh. Tega najdete na bandovem aktualnem albumu The Everlasting Plague, ki je izšel minuli teden pri Nuclear Blast. Zaradi njegove vsebine si lahko videospot ogledate samo na YouTubu.

28. 9. 2021

Brutalneži Pathology so razkrili besedilni video za As the Entrails Wither. To je prvi komad, s katerim band napoveduje prihajajoči album z naslovom The Everlasting Plague, ki bo na voljo 19. novembra prek Nuclear Blast.

23. 7. 2018

Brazilke Sinaya se novembra skupaj s Pyrexia, Pathology, Kraanium in Epicardiectomy podajajo na svojo prvo evropsko turnejo, v okviru katere bodo skupine obiskale Nemčijo, Češko, Slovaško, Francijo, Belgijo, Nizozemsko in Švico.


3. 11. 2017

No Amnesty so objavili besedilni video za skladbo Among The Blind s prihajajočega studijskega prvenca z naslovom Psychopathology, ki bo izšel 14. novembra pri založbi Xtreem Music.

5. 10. 2017

Španski thrasherji No Amnesty so objavili skladbo Time To Bleed, prvi single s prihajajočega studijskega prvenca Psychopathology, ki bo izšel 14. novembra pri založbi Xtreem Music.

Tracklista je sledeča:
NOTLD
Among The Blind
Evil Priest
The Prophecy
Fight Below The Fire
Snake Eyes
Eternal Night
Toxic World
Time To Bleed

18. 8. 2016

Cvinger se jeseni odpravljajo na evropsko turnejo z norveško black metal zasedbo Ragnarok, ki bo promovirala svoj osmi studijski album Psychopathology, Cvinger pa svoj drugi dolgometražec Embodied in Incense. Na turneji jim bodo delali družbo še norveški melodeath/groove metalci Mecalimb, nam najbliže pa bodo zaenkrat igrali 24. oktobra v Brnu.

24. 3. 2016

Tukaj lahko v celoti prisluhnete najnovejšemu albumu norveške black metal zasedbe Ragnarok z naslovom Psychopathology, ki bo izšel jutri pri založbi Agonia Records.

9. 3. 2016

Ragnarok so po naslovni skladbi in Infernal Majesty ta teden objavili še tretji komad s prihajajočega albuma Psychopathology; tokrat je to Dominance & Submission.

7. 3. 2016

Norveški black metalci Ragnarok so po naslovni skladbi objavili še drugo pesem Infernal Majesty s prihajajočega albuma Psychopathology, ki 25. marca izide pri založbi Agonia in prinaša naslednje komade:
Dominance and Submission
I Hate
Psychopathology
My Creator
Infernal Majesty
Heretic
Into The Abyss
The Eighth Of The Seven Plagues
Lies
Blood
Where Dreams Come To Die

Na isti dan bo založba Agonia prav tako izdala kompilacijo Chaos and Insanity Between 1994-2004, na kateri so združeni bandovi demo posnetki in doslej neizdane pesmi.

2. 2. 2016

Norvežani Ragnarok predstavljajo naslovno skladbo s prihajajočega albuma Psychopathology, ki 25. marca izide pri založbi Agonia.

21. 12. 2015

Norveški black metalci Ragnarok so zaključili s snemanjem osmega albuma Psychopathology, ki bo v prvi polovici naslednjega leta izšel pri založbi Agonia. Posneli so ga v studiu Endarker pri stanovskem kolegu Devu iz zasedbe Marduk. Band prav tako sporoča, da jih po osmih letih sodelovanja zapušča basist DezeptiCunt, saj se bo posvetil drugim projektom, bobne pa je tokrat prvič v studiu posnel Malignant (Dauden) in ne dolgoletni bobnar Jontho, ki je lani prevzel vlogo vokalista.

11. 7. 2014
Pathology predstavljajo komad Harvest, ki se bo nahajal na njihovem prihajajočem novem albumu Throne Of Reign. /Z.K./

Avtorica: Zara Kastelič
KONCERTI & FESTIVALI
26. 4. 2024
The Swampnosis: A Gram Trip, Hrmülja, Lord Drunkalot
Klub Močvara, Zagreb, Hrvaška
26. 4. 2024
LOYAL TO NONE vol. two
MC Gornja Radgona, Gornja Radgona
26. 4. 2024
Srd, Ater Era, Britof
MC Pekarna, Maribor
26. 4. 2024
Buss, Dunraven
Mladinski center Postojna, Postojna
27. 4. 2024
Nanowar of Steel
((szene)) Wien, Dunaj, Avstrija
27. 4. 2024
Sovrag, Okl's Fruitloops, HellMetAll
Swenak, Idrija