NOVICE

31. 12. 2015

Chicksy Dicks in Uroš v Kadilnici of Death

Dirty Skunks sporočajo: »Žal je napovedani koncert Luicidal odpadel zaradi zdravstvenih težav, kljub temu pa smo se Dihurčki odločili, da rezervirani termin ne bo šel skunketam žvižgat. Namesto tega bo namreč naša crossover predskupina Chicksy Dicks odžagala koncert na isti datum, v okviru koncertnega cikla Kadilnica of Death. Odštekani Ribničani so eden redkih bandov na domači sceni, ki žge thrash groove glasbo v stilu Pantere in podobnih skupin, zato bo tudi njihov nastop na odru Orto Bara prinesel nekaj svežine v slovensko prestolnico. Za uvod vas bodo s svojim prepoznavnim, zabavno-brutalnim nastopom navdušili kozločastilci, ki slišijo na ime Uroš. Njihov glasbeni stil je težko definirati, prav tako tudi opisati njihovo koncertno izkušnjo, zato bo najbolje, če se prepričate na lastna ušesa in oči.
S koncertom v zgornjem nadstropju lokala začnemo ob 22h, metal večer v Kadilnici of Death pa bo kot ponavadi potekal že od 21h dalje. Cena vstopnice za koncert znaša standardne 4 € oziroma brezplačno s KoD člansko izkaznico. Članske izkaznice so še vedno na voljo na šanku Kadilnice. V zameno za borih 13 € z njimi pridobite brezplačen vstop na vse KoD koncerte do konca sezone.
Metal večer v Kadilnici bo tokrat posvečen nedavno preminulemu Lammyju Kilmistru, tako da se lahko nadejate številnih umazanih hitov, ki so jih v zadnjih štirih desetletjih nanizali Motörhead.«

SORODNE VSEBINE:
KONCERTI & FESTIVALI
29. 3. 2024
Šišmiš razpaljotka vol. IV: Vulvathrone, Morywa, Sovrag
Dvorana Gustaf, Pekarna, Maribor
29. 3. 2024
Penitenziagite, Guattari, Relentless Youth
Mostovna, Solkan, Nova Gorica
30. 3. 2024
Dark Easter Metal Meeting 2024
Backstage, München, Nemčija
30. 3. 2024
Ceppino Death Fest Vol. 3
Black Inside, Lonate Ceppino, Italija
30. 3. 2024
Cvinger, Samperium
HABitat, Slovenj Gradec
31. 3. 2024
Replicant, Anachronism, Siderean
Klub Gromka, AKC Metelkova mesto, Ljubljana